100 essentiële web developement tools


17 maart 2010  //  geplaatst in Technologie  //  geen reacties


Web technologieën ontwikkelen zich voortdurend, de vaardigheden die een ontwikkelaar naar verwachting zal hebben, wordt steeds groter.

Web-gebruikers beginnen Ajax-interfaces, tabellen, grafieken en een hele reeks andere trucs en functies te verwachten. Dit betekent dat webontwikkelaars niet alleen geschoold moeten worden met HTML en server-side programmeertalen zoals PHP of Perl, maar dat ze nu ook JavaScript-goeroes, Flash experts en ervaren grafisch ontwerpers moeten worden.

Bij het ontwikkelen van je applicaties, kun je gewoon niet elk element zelf maken. Een grafiek of kaarten oplossing is een applicatie op zich, dus geen enkele ontwikkelaar of klein team kan dergelijke componenten maken terwijl voortdurende ontwikkelingen van de primaire applicatie moeten blijven doorgaan.

Dit betekent dat programmeurs third-party oplossingen moeten gaan gebruiken, en gelukkig zijn er duizenden van dergelijke oplossingen te gebruiken om ons leven als ontwikkelaars net dat beetje gemakkelijker te maken.

Op onderstaande link vind je een lijst met 100 essentiële ontwikkelings middelen.

Klik hier om het te bekijken.

iPhone wit Image Banner 468 x 60

Gerelateerde artikelen